CNC mesin bagean

CNC mesin bagean ngrujuk menyang mesin karo CNC mesin menyangols. Ing CNC indeks ngontrol mesin yaiku diprogram dening ing CNC mesin bminangkaa biminangkaane G kode. Ing CNC mesin G kode bminangkaa ngoko nyritakake ing CNC mesin menyangol kang Cartesian posisi koordinminangkai menyang nggunakake, lan ngontrols ing menyangol feed kacepetan lan spindle kacepetan, minangka uga minangka menyangol konversi, adhem lan oingr fungsi. CNC mesin hminangka pinunjul kaluwihan liwat manual mesin. Kanggo tuladha CNC mesin ngasilake bagean iku yaiku banget akurat lan bisa diulang. CNC mesin saget ngasilake bagean karo kompleks manéka iku sagetnot dadi rampung dening manual mesin.
View as  
 
  • Ing ngisor iki yaiku babagan Aksesoris CNC Machining Auto Shock Absorber, aku kepengin mbantu luwih ngerti Aksesoris Absorber CNC Machining Auto Shock.
    Dawane maksimal: 1500MM
    Diameteripun maksimal: 1200MM
    Jinis mesin: ngowahi + panggilingan + ngebur
    Proses cetakan: rod aluminium + mesin
    Peralatan pangolahan: CKX6440 slant bed CNC machine + VMC850 mesin pusat telung sumbu + pusat pengangkatan sadulur
    Materi: 6061-T6
    Bobot: 1,77KG

  • Ing ngisor iki yaiku babagan Aksesoris Auto Shock Absorber, aku kepengin ngerteni luwih akeh Aksesoris Auto Shock Absorber.
    Dawane maksimal: 1500MM
    Diameteripun maksimal: 1200MM
    Jinis mesin: ngowahi
    Proses cetakan: rod aluminium + mesin
    Peralatan pangolahan: CKX6440 slant bed CNC machine tool + brother drill center
    Materi: 6061-T6
    Bobot: 1,9KG
    Pangobatan lumahing: anodizing ireng

  • Ing ngisor iki yaiku babagan Aksesoris Otomotif Shock Absorber, aku pengin mbantu luwih ngerti babagan Aksesoris Automock Shock Absorber.
    Dawane maksimal: 1500MM
    Diameteripun maksimal: 1200MM
    Jinis mesin: ngowahi
    Proses cetakan: rod aluminium + mesin
    Peralatan pangolahan: CKX6440 slant bed CNC machine tool + brother drill center
    Materi: 6061-T6
    Bobot: 1.56KG
    Pangobatan lumahing: anodizing ireng

  • Ing ngisor iki yaiku sing ana hubungane karo Cargo Wheel Hub Converter, aku kepengin mbantu luwih ngerti Cargo Wheel Hub Converter.
    Dawane maksimal: 1500MM
    Diameteripun maksimal: 1200MM
    Jinis mesin: ngowahi + panggilingan
    Proses cithakan: casting + mesin
    Peralatan pangolahan: Alat mesin CNC6180 CNC + VMC850 pusat mesin sumbu papat sumbu
    Bahan: QT500-7 / GGG50
    Bobot: 10,5KG

  • Ing ngisor iki yaiku babagan Auto Parts Converter sing gegandhengan, aku ngarep-arep sampeyan bisa luwih ngerti Auto Parts Converter.
    Dawane maksimal: 1500MM
    Diameteripun maksimal: 1200MM
    Jinis mesin: ngowahi + mboseni
    Proses cetakan: wesi duktus + mesin
    Peralatan pangolahan: Alat mesin CNC6250 CNC + pusat motor machining papat sumbu VMC850
    Bahan: QT500-7 / GGG50
    Bobot: 3.7KG

  • Ing ngisor iki yaiku babagan Bracket Pusat Alat Shield Machine, aku pengin mbantu luwih ngerti Shield Machine Tool Center Bracket.
    Dawane maksimal: 1500MM
    Diameteripun maksimal: 1200MM
    Jinis mesin: ngowahi + panggilingan
    Proses cetakan: profil + mesin
    Alat pangolahan: Alat mesin CNC61100 CNC + VMC1050 pusat mesin sumbu papat sumbu
    Material: GB45 / ASTM1045
    Bobot net: 45KG

Chinga CNC mesin bagean profesional pabrikan lan supplier-RUICAN.We wis kanthi pasokan rante kanggo CNC mesin bagean lan kita rumiying understlan banget layanan, kompetitif rega lan iso dipercoyo kwalitase yaiku ingg menyangmbol menyang menang ing ingg marke!