View as  
 
  • Ing ngisor iki yaiku babagan casting nut pengepakan wesi sing gegandhengan, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti babagan pemutus wesi kemasan wesi.
    Nomer Model: 028-China supplier OEM 65-45-12 casting casting packing nut casting
    Proses: pengiraman wedhi

  • Ing ngisor iki yaiku babagan Pemecahan Bagian Mobil Awak Shock Absorbe, aku kepengin mbantu sampeyan luwih ngerti bagean Badan Mobil Shock Absorbe.
    Nomer Model: RC-4512
    Bahan: wesi tuang, wesi muluk, aluminium, lsp.
    Proses: pengiraman wedhi
    Pangobatan lumahing: bledosan pasir, plating, lapisan wedhi, ect.

  • Ing ngisor iki yaiku babagan bagean casting wedhi mesin Agrikultur sing ana gandhengane, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti babagan bagian pemutus pasir mesin pertanian.
    Nomer Model: 63254871
    Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, wesi sing dibuwang
    Ukuran: Nggambar
    Paket: Palet
    Sertifikat: ISO9001: 2015

  • Ing ngisor iki yaiku babagan bagean casting wesi baja duktum aluminium sing ora ana gandhengane, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni bagean pemutus wesi baja duktum aluminium.
    Machining CNC utawa Ora: Machining CNC
    Jinis: Broaching, Pengeboran, Etching / Mesin Kimia, Mesin Laser, Penggilingan, Layanan Mesin Liyane, Nguripake, Kawat EDM, Prototyping Rapid
    Kapabilitas Materi: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tembaga, Metamaku Hardened, Metals larang, Stainless steel, Alloys Baja

  • Ing ngisor iki yaiku babagan bagean casting bolts lan kacang-kacangan sing ana gandhengane Investment, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti babagan pemutus Investasi bagian bolt lan kacang kosong.
    Nomer Model: bolts lan kacang 07
    Standar: disesuaikan
    Proses: pengiraman wedhi

  • Ing ngisor iki yaiku babagan bagean casting Pelaburan logam otomatis sing ana gandhengane, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti babagan pemutus investasi Investasi kurung Auto Auto.
    Nomer Model: 005- wesi
    Bahan: wesi dibuwang, wesi ductile, wesi abu-abu, 65-45-12, QT400-18, ect.
    Proses: proses pemutus wedhi
    Sertifikasi: ISO9001: 2015