njahit mesin bagean kuningan presisi investasi nguciwani proses
  • Air Pronjahit mesin bagean kuningan presisi investasi nguciwani proses

njahit mesin bagean kuningan presisi investasi nguciwani proses

Ing ngisor iki babagan babagan mesin jahitan proses pemutus saka tembaga presisi sing ana hubungane, aku pengin mbantu luwih ngerti babagan mesin mesin jahitan tliti.
Nomer Model: bagean investasi -OEM
Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: bagean casting investasi
Layanan: bagean OEM

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

proses mesin jahit tembaga presisi proses pemisahan investasi


Nomer Model: bagean investasi -OEM

Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: bagean casting investasi
Layanan: bagean OEM


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan



Ekater Ruican kita duwe papat proses pemutus pasir ing ngisor iki:
Proses pemuangan cetakan cangkang
proses pemutus wedhi
Proses pemutus wedhi resin
Proses pemutus Foam



Kita Pabrik



Panas Tags: njahit mesing bagean kuninggan presisi ingvestasi nguciwani proses, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码