Industri informasi

Tandha saka silika sol presisi nguciwani

2019-03-28

Kaping pisanan, casting sing diasilake proses cast silika sol duwe akurasi dimensi sing dhuwur, kekasaran permukaan sing kurang, sangu mesin pemotong cilik, lan uga mesin pemotong sing ora bisa dipotong;

Kapindho, proses pemecat tliti silika uga bisa ngasilake casting sing luwih kompleks kanthi ketebalan tembok paling minimum 2,5 mm lan bolongan minimal 1 mm.

Ingkang kaping tiga Bahan casting utama yaiku baja karbon polos, baja wesi, baja tahan karat lan tambaga wesi Fourthã: Lilin sing digunakake ing proses silika sol cast kalebu lilin suhu medium, lilin sing diowahi lan lilin suhu rendah. Lilin suhu medium duwe tliti paling dhuwur lan kekasaran permukaan sing paling apik, nanging biaya kasebut uga paling dhuwur. Lilin suhu rendah iku paling elek lan regane paling murah.

Perusahaan kasebut duwe sejarah 15 taun ing industri casting silika sol precision, lan ngembangake luwih saka sewu jinis produk pemuangan. Bobot sepotong siji antara 0,05KG nganti 100KG, lan ketebalan tembok minimal minimal bisa tekan 1MM.

Perusahaan kasebut nduweni laboratorium pusat kanthi peralatan uji coba sing cukup lengkap, kalebu spektrometer maca langsung, mesin uji coba tensile, telung koordinat, proyektor, mikroskop metallographic, meter bunder, lan sapiturute, saka pemeriksaan materi, kontrol proses, pamrentah rampung kanggo nyedhiyakake. Perusahaan ngevaluasi lan netepake standar kontrol sing ketat kanggo nganakake pamrograman lan kontrol kualitas produk.

Produk utama, bagian otomotif lan motor motor, bagean alat listrik, perangkat keras baja tahan karat, bagian katup pipa baja tahan karat, komponen peralatan stainless steel, komponen kompresor, bagean peralatan susu, bagean mesin panganan, bagian mesin tekstil, medis lan bagean peralatan farmasi Saiki, perusahaan wis berkembang lan ngasilake luwih saka 1,000 jinis. Produk kasebut utamane diekspor menyang Amerika Serikat, Prancis, Jerman, Jepang, Australia, Korea Selatan, Inggris, Italia lan negara liya. Jumlah volume ekspor luwih saka 80% saka total dodolan perusahaan.

Sadurunge:

Ora Ana News

Sabanjure:

Banyu gelas proses