Industri informasi

  • Kapan nguciwani karo a liling ingg ingvestasi nguciwani yaiku uga diarani "ilang liling nguciwani". Investasi nguciwani biasane ngrujuk menyang wujud a pola ing a nggegirisi materi

    2019-03-28

  • Pisananâ € pemuangan diprodhuksi dening ing silika sol nguciwani proses wis dhuwur dimensi akurasi, lanhap permukaan kekerasan, cilik mesin allanhapance, lan malah ora nglereni mesin;

    2019-03-28

 1