Cnc panggilingan mesin baja nguciwani bagean
  • Air ProCnc panggilingan mesin baja nguciwani bagean

Cnc panggilingan mesin baja nguciwani bagean

Ing ngisor iki yaiku babagan bagean casting baja pemesinan Cnc panggandhengane, muga-muga mbantu luwih ngerti bagean pemutus baja pemesinan baja Cnc.
Nomer Model: bagean investasi -OEM
Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: bagean casting investasi
Layanan: bagean OEM

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

cnc panggilingan baja mesin pemotong baja


Nomer Model: bagean investasi -OEM

Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: bagean casting investasi
Layanan: bagean OEM


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan



Ekater Ruican kita duwe papat proses pemutus pasir ing ngisor iki:
Proses pemuangan cetakan cangkang
proses pemutus wedhi
Proses pemutus wedhi resin
Proses pemutus Foam




Kita Pabrik



Panas Tags: Cnc panggilinggan mesing baja nguciwani bagean Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码