Alat Sing nduwèni
  • Air ProAlat Sing nduwèni
  • Air ProAlat Sing nduwèni

Alat Sing nduwèni

Ing ngisor iki yaiku babagan Alat Holder, aku kepengin mbantu luwih ngerti Alat Holder.
Dawane maksimal: 1500MM
Diameteripun maksimal: 1200MM
Jinis mesin: Pengilangan
Peralatan pangolahan: tengah-tengah mesin machi sumbu VMC1050
Proses cetakan: profil baja + finishing
Material: GB45 / ASTM1045
Bobot: 13.4KG
Pangobatan lumahing: minyak anti karat

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alat Holder


Dawane maksimal: 1500MM

Diameteripun maksimal: 1200MM

Jinis mesin: Pengilangan

Peralatan pangolahan: tengah-tengah mesin machi sumbu VMC1050

Proses cetakan: profil baja + finishing

Material: GB45 / ASTM1045

Bobot: 13.4KG

Pangobatan lumahing: minyak anti karat

Kekuwatan lumahing: Ra1.6-3.2

Dianggo: wadhah alat mesin tameng

Ketepatan Machining: 0.025MM



Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Alat Singg duwe, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码