Tahanan karat baja aluminium alur wesi nguciwani bagean
  • Air ProTahanan karat baja aluminium alur wesi nguciwani bagean

Tahanan karat baja aluminium alur wesi nguciwani bagean

Ing ngisor iki yaiku babagan bagean casting wesi baja duktum aluminium sing ora ana gandhengane, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni bagean pemutus wesi baja duktum aluminium.
Machining CNC utawa Ora: Machining CNC
Jinis: Broaching, Pengeboran, Etching / Mesin Kimia, Mesin Laser, Penggilingan, Layanan Mesin Liyane, Nguripake, Kawat EDM, Prototyping Rapid
Kapabilitas Materi: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tembaga, Metamaku Hardened, Metals larang, Stainless steel, Alloys Baja

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bagean porter baja duktum aluminium baja



Machining CNC utawa Ora: Machining CNC

Jinis: Broaching, Pengeboran, Etching / Mesin Kimia, Mesin Laser, Penggilingan, Layanan Mesin Liyane, Nguripake, Kawat EDM, Prototyping Rapid
Kapabilitas Materi: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tembaga, Metamaku Hardened, Metals larang, Stainless steel, Alloys Baja
Mikro Machining utawa Ora: Mesin Mikro
Nomer Model: 8524781
Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: pengiraman wedhi
Pangobatan lumahing: bledosan pasir, lapisan wedhi, plating, ect.



Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Tahanan karat baja alumingium alur wesi nguciwani bagean Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码