Stainless baja ngawut-awut sirah ngadeg tripod kuningan nguciwani
  • Air ProStainless baja ngawut-awut sirah ngadeg tripod kuningan nguciwani

Stainless baja ngawut-awut sirah ngadeg tripod kuningan nguciwani

Ing ngisor iki yaiku babagan stainless steel screw head stand tripodod kuningan sing ana gandhengane, aku pengin mbantu luwih ngerti Stainless steel screw head stand tripod trip kuningan.
Nomer Model: bagean investasi -OEM
Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: bagean casting investasi
Layanan: bagean OEM

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kepala tembaga stainless steel tahan dhiri tembaga tripod


Nomer Model: bagean investasi -OEM

Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: bagean casting investasi
Layanan: bagean OEM


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan



Ekater Ruican kita duwe papat proses pemutus pasir ing ngisor iki:
Proses pemuangan cetakan cangkang
proses pemutus wedhi
Proses pemutus wedhi resin
Proses pemutus Foam



Kita Pabrik



Panas Tags: Staingless baja ngawut-awut sirah ngadeg tripod kuninggan pengecoran, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码