Stainless baja intake katup
  • Air ProStainless baja intake katup
  • Air ProStainless baja intake katup

Stainless baja intake katup

Ing ngisor iki yaiku babagan katup intake stainless steel sing gegandhengan, aku pengin mbantu luwih ngerti katup intake stainless steel.
Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
Bahan: 316 stainless steel
Kelas Cina GB: 316 baja stainless / Jepang JIS: SUS316 / AS AS: 316 / Jerman DIN: 1.4401
Bobot: 2.15KG
Pangobatan lumahing: bledosan bledosan + purifikasi pickling
Dianggo: pipa gas alami kanggo katup
Kesabaran siram: CT4-7

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup inten tahan karat


Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting

Bahan: 316 stainless steel

Kelas Cina GB: 316 baja stainless / Jepang JIS: SUS316 / AS AS: 316 / Jerman DIN: 1.4401

Bobot: 2.15KG

Pangobatan lumahing: bledosan bledosan + purifikasi pickling

Dianggo: pipa gas alami kanggo katup

Kesabaran siram: CT4-7

Ketepatan Machining: ISO2768-M


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Staingless baja ingtake katup, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码