Stainless baja pengawal dhasar nguciwani bagean
  • Air ProStainless baja pengawal dhasar nguciwani bagean
  • Air ProStainless baja pengawal dhasar nguciwani bagean

Stainless baja pengawal dhasar nguciwani bagean

Ing ngisor iki babagan bagean casting baja tahan karat Stainless related sing gegandhengan, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti babagan bagian pemutus pangkalan stainless steel base.
Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
Bahan: 316 stainless steel
Kelas Cina GB: 316 baja stainless / Jepang JIS: SUS316 / AS AS: 316 / Jerman DIN: 1.4401
Bobot: 2.35KG
Pangobatan lumahing: polishing kaca
Gunakake: kolam renang, basis kaca klip kaca guardrail
Kesabaran siram: CT4-7

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bagean baja tahan karat stainless steel


Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting

Bahan: 316 stainless steel

Kelas Cina GB: 316 baja stainless / Jepang JIS: SUS316 / AS AS: 316 / Jerman DIN: 1.4401

Bobot: 2.35KG

Pangobatan lumahing: polishing kaca

Gunakake: kolam renang, basis kaca klip kaca guardrail

Kesabaran siram: CT4-7

Ketepatan Machining: ISO2768-M


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Staingless baja pengawal dhasar nguciwani bagean, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码