Stainless baja nguciwani bagean

Pengecoran tlaga baja tahan karat yaiku jinis cetakan lilin sing digunakake ing produksi produk stainless steel nalika sawetara produk aneh lan ora bisa diprodhuksi dening proses kayata siku. Kanggo produksi wujud sing ora duwe aturan baku (kothong internal utawa solid), jamur lilin digunakake. â € 'Tindakake proses cetakan bahan cairan pasir' Cairan.
Keuntungan lan kekurangan proses casting baja stainless steel:
1. Amarga cairan sing kurang saka baja molten, supaya nyegah pemisahan sing adhem lan nyuda casting baja, ketebalan tembok saka casting baja ora kurang saka 8 mm; struktur sistem casting prasaja lan ukuran cross-sectional luwih gedhe tinimbang wesi tuang; Utawa jinis panas; cocog kanggo ningkatake suhu sing nyiram, umume 1520 Â ° ~ 1600 Â ° C, amarga suhu tuang, dhuwur, baja molten nduwe tingkat superheat, suwene njaga cairan, lan cairan bisa ditambah. Nanging, yen suhu tuang, dhuwur banget, bakal nyebabake cacat kayata biji-bijian kristal kasar, retak panas, pori lan pasir. Mula, suhu casting bentuk sing cilik lan tipis lan kompleks umume sekitar +150 Â ° C saka titik lebur baja; suhu pemutus casting gedhe lan nglukis kira-kira 100 Â ° C luwih dhuwur tinimbang titik leleh.
2. Wiwit nyemprotake tliti baja stainless steel banget ngluwihi wesi sing matak, supaya nyegah kececatan lan pengecutan cacat saka casting, umume proses pemecatan nggunakake risak, iringan adhem lan subsidi kanggo nggayuh proses solidifikasi. Kanggo ngindhari pengecutan, pengecutan, keruwetan lan cacat retak ing casting baja tahan karat, ketebalan tembok kudu seragam, sudut lan arah sudut sing tepat kudu dihindari, sawdust kudu ditambahake ing wedhi ngecor, coke bisa ditambah karo inti , lan jinis kothong kudu diadopsi. Intine inti lan wedhi kanggo nambah repellent lan breathability wedhi utawa inti.
View as  
 
  • Ing ngisor iki yaiku babagan clamp manual stainless steel sing gegandhengan, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti clamp manual stainless steel.
    Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
    Bahan: 304 stainless steel
    Cina kelas GB: 304 baja stainless / Jepang JIS: SUS304 / AS ASTM: CF8M / Jerman DIN: 1.4301
    Bobot: 0,7KG
    Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi
    Gunakake: alat tangan - tukang ngunci
    Kesabaran siram: CT4-7

  • Ing ngisor iki yaiku babagan Aksesoris Baja Stainless, muga-muga mbantu luwih ngerti Aksesoris Baja Stainless.
    Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
    Bahan: 304 stainless steel
    Cina kelas GB: 304 baja stainless / Jepang JIS: SUS304 / AS ASTM: CF8M / Jerman DIN: 1.4301
    Bobot: 0,075KG
    Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi
    Dianggo: alat pemotong peralatan medis
    Kesabaran siram: CT4-7

  • Ing ngisor iki yaiku babagan hardware Stainless Steel Furniture Hardware, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Stainless Steel Furniture Hardware.
    Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
    Bahan: 304 stainless steel
    Cina kelas GB: 304 baja stainless / Jepang JIS: SUS304 / AS ASTM: CF8M / Jerman DIN: 1.4301
    Bobot: 0,08KG
    Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi
    Gunakake: peralatan perkakas perabot
    Kesabaran siram: CT4-7

  • Ing ngisor iki yaiku babagan aksesoris Stainless Steel Casting Lock, aku kepengin mbantu sampeyan luwih ngerti Stainless Steel Casting Lock Accessories.
    Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
    Bahan: 304 stainless steel
    Cina kelas GB: 304 baja stainless / Jepang JIS: SUS304 / AS ASTM: CF8M / Jerman DIN: 1.4301
    Bobot: 0.17-0.22KG
    Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi
    Dianggo: aksesoris kunci kunci industri
    Kesabaran siram: CT4-7

  • Ing ngisor iki babagan gegayutan Tongkat Stainless Steel Locking Tongue, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni luwih saka Stainless Steel Locking Tongue.
    Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
    Bahan: 304 stainless steel
    Cina kelas GB: 304 baja stainless / Jepang JIS: SUS304 / AS ASTM: CF8M / Jerman DIN: 1.4301
    Bobot: 0,35KG
    Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi
    Gunakake: Basa kunci aksesoris cerdas kunci
    Kesabaran siram: CT4-7

  • Ing ngisor iki yaiku babagan Base Equipment Equipment Base, aku pengin mbantu luwih ngerti Base Equipment Equipment Base.
    Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
    Bahan: 314 stainless steel
    Kelas Cina GB: 316 baja stainless / Jepang JIS: SUS316 / AS AS: 316 / Jerman DIN: 1.4401
    Bobot: 1.8KG
    Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi
    Digunakake: peralatan mesin ndhukung aksesoris
    Kesabaran siram: CT4-7

 12345...6 
Chinga Stainless baja nguciwani bagean profesional pabrikan lan supplier-RUICAN.We wis kanthi pasokan rante kanggo Stainless baja nguciwani bagean lan kita rumiying understlan banget layanan, kompetitif rega lan iso dipercoyo kwalitase yaiku ingg menyangmbol menyang menang ing ingg marke!