Stainless Baja Aksesoris
  • Air ProStainless Baja Aksesoris
  • Air ProStainless Baja Aksesoris

Stainless Baja Aksesoris

Ing ngisor iki yaiku babagan Aksesoris Baja Stainless, muga-muga mbantu luwih ngerti Aksesoris Baja Stainless.
Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
Bahan: 304 stainless steel
Cina kelas GB: 304 baja stainless / Jepang JIS: SUS304 / AS ASTM: CF8M / Jerman DIN: 1.4301
Bobot: 0,075KG
Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi
Dianggo: alat pemotong peralatan medis
Kesabaran siram: CT4-7

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aksesoris Baja Karat


Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting

Bahan: 304 stainless steel

Cina kelas GB: 304 baja stainless / Jepang JIS: SUS304 / AS ASTM: CF8M / Jerman DIN: 1.4301

Bobot: 0,075KG

Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi

Dianggo: alat pemotong peralatan medis

Kesabaran siram: CT4-7

Ketepatan Machining: ISO2768-M



Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Staingless Baja Aksesoris, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码