OEM aluminium ngrancah nguciwani stainless baja proses
  • Air ProOEM aluminium ngrancah nguciwani stainless baja proses

OEM aluminium ngrancah nguciwani stainless baja proses

Ing ngisor iki yaiku babagan proses stainless steel casting aluminium OEM sing ana hubungane, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti proses pemadaman stainless steel aluminium OEM.
Nomer Model: RUICAN-pipa 01
Jinis: Ora lancar
Bahan baja: 200 Seri
Aplikasi: bagean scaffolding
Sertifikasi: ISO

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Proses proses baja stainless steel casting aluminium OEM


Nomer Model: RUICAN-pipa 01

Jinis: Ora lancar
Bahan baja: 200 Seri
Aplikasi: bagean scaffolding
Sertifikasi: ISO
Welding LineJinis: Ora lancar
Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: bagean casting investasi
Layanan: bagean OEM


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan



Ekater Ruican kita duwe papat proses pemutus pasir ing ngisor iki:
Proses pemuangan cetakan cangkang
proses pemutus wedhi
Proses pemutus wedhi resin
Proses pemutus Foam



Kita Pabrik



Panas Tags: OEM alumingium ngrancah nguciwani staingless baja proses, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码