Non-standar pinang
  • Air ProNon-standar pinang
  • Air ProNon-standar pinang

Non-standar pinang

Ing ngisor iki yaiku babagan nut Non-standard, aku pengin mbantu luwih ngerti nut Non-standard.
Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
Bahan: 304 stainless steel
Merek Cina GB: 304 baja stainless / Jepang JIS: SUS304 / AS AS: 304 / Jerman DIN: 1.4301
Bobot: 0,15KG
Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi
kekasaran lumahing: Ra3.2-6.3
Gunakake: nut piranti kunci mekanik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wong ora duwe standar


Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting

Bahan: 304 stainless steel

Merek Cina GB: 304 baja stainless / Jepang JIS: SUS304 / AS AS: 304 / Jerman DIN: 1.4301

Bobot: 0,15KG

Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi

kekasaran lumahing: Ra3.2-6.3

Gunakake: nut piranti kunci mekanik

Kesabaran siram: CT4-7

Ketepatan Machining: ISO2768-M


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Non-standar kacang, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码