Ilang lilin nguciwani bagean

Ilang Umpluk Castinggggg Proses nggunakake suntikan model polimer umpluk pola kanggo inggggg produksi saka logamllic compinggggents.Umpluked polimer pola saka inggggg dipenginggggi wujud yaiku dilapyaikui karo a adhedhasar banyu refracmenyangry slamet, garinggggg lan ditempelake ingggg tanpa batal slan.Molten logam yaiku diwutahake langsung ingggg inggggg dilapyaikui polimer.Ing polimer ngalami ingggggrmal degradatiingggg lan yaiku mboko sithik diganti deningggg inggggg cair logam menyang ngasilaken inggggg nguciwanig sawise solidificatiingggg. Explaned polystyrene(EPS)yaiku inggggg palingggg commingggg pola materi digunakake ingggg komersial laku. Ing panggunaan saka EPS pola karo asu nguciwanigs mbesok asil ingggg inggggg kanggomatiingggg saka carbinggggaceous cacat ingggg inggggg nguciwanig.
View as  
 
  • Ing ngisor iki yaiku babagan alat ganti mesin Pertanian sing ana gandhengane, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti babagan alat ganti mesin Pertanian.
    Materi: 35Mn2
    Merek China GB: 35Mn2 / AS ASTM: 1330 / Jerman DIN: 36Mn5
    Bobot: 2.35KG
    Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
    kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5
    Dianggo: bagian tetanen mesin pertanian
    toleransi casting: CT8-10
    Ketepatan Machining: ISO2768-M

  • Ing ngisor iki yaiku babagan bagean Mesin Pembuangan Penggali Konstruksi, aku arep ngerteni luwih ngerti babagan Alat Pembuangan Penggali Mesin.
    Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah
    Bahan: 42CrMo
    Merek Cina GB: 42CrMo / AS ASTM: 4140 / Jerman DIN: 42CrMo4
    Bobot: 8,8KG
    Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
    kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5
    Digunakake: bagean konstruksi mesin konstruksi
    toleransi casting: CT8-10

  • Ing ngisor iki babagan gegayutan Cetakan Alat Alat Shield, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Shield Machine Tool Center Bracket Casting.
    Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah
    Materi: 45
    Kelas Cina GB: 45 / USASTM: 1045 / Jerman DIN: C45E
    Bobot: 75KG
    Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
    kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5
    Dianggo: krenjang pusat alat mesin Shield
    toleransi casting: CT8-10

  • Ing ngisor iki yaiku babagan ngemot Otomatis lan mbukak aksesoris kendharaan sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Otomatis ngemot lan mbukak aksesoris kendharaan sing diowahi.
    Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah
    Materi: Q235
    Merek China GB: Q235 / AS ASTM: A570 Gr.A / Jerman DIN: S235JR
    Bobot: 1,25KG
    Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
    kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5
    Nggunakake: loading otomatis lan mbukak aksesoris kendaraan kanthi otomatis
    toleransi casting: CT8-10

  • Ing ngisor iki yaiku babagan aksesoris kendharaan kanthi otomatis lan mbukak aksesoris kendharaan sing gegandhengan, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti babagan loading otomatis lan mbukak aksesoris kendharaan sing diowahi.
    Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah
    Materi: Q235
    Merek China GB: Q235 / AS ASTM: A570 Gr.A / Jerman DIN: S235JR
    Bobot: 1,75KG
    Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
    kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5
    Nggunakake: loading otomatis lan mbukak aksesoris kendaraan kanthi otomatis
    toleransi casting: CT8-10

  • Ing ngisor iki yaiku babagan bagean Pembuangan Mesin Wax Cabang Konstruksi, aku kepengin mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Pembinaan Mesin Penggali Wigati Leungit Mesin.
    Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah
    Bahan: 42CrMo
    Merek Cina GB: 42CrMo / AS ASTM: 4140 / Jerman DIN: 42CrMo4
    Bobot: 26KG
    Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
    kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5
    Digunakake: bagean konstruksi mesin konstruksi
    toleransi casting: CT8-10

Chinga Ilang lilin nguciwani bagean profesional pabrikan lan supplier-RUICAN.We wis kanthi pasokan rante kanggo Ilang lilin nguciwani bagean lan kita rumiying understlan banget layanan, kompetitif rega lan iso dipercoyo kwalitase yaiku ingg menyangmbol menyang menang ing ingg marke!