Wesi impeller pasir nguciwani proses bagean
  • Air ProWesi impeller pasir nguciwani proses bagean

Wesi impeller pasir nguciwani proses bagean

Ing ngisor iki yaiku babagan bagean proses pemutus pasir Iron impeller, aku kepengin mbantu sampeyan ngerti babagan proses proses pemutus pasir Iron impeller.
Nomer Model: Bagean pabrik OEM
Aplikasi: Industri
Bahan: Aluminium, wesi ductile, wesi abu-abu, baja, ect.
Ukuran: bagean casting wesi mesin
Proses: pengiraman wedhi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bagean proses casting wesi impiler


Nomer Model: Bagean pabrik OEM

Aplikasi: Industri
Bahan: Aluminium, wesi ductile, wesi abu-abu, baja, ect.
Ukuran: bagean casting wesi mesin
Proses: pengiraman wedhi


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Wesi impeller pasir nguciwani proses bagean Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码