Panganan Mesin Aksesoris
  • Air ProPanganan Mesin Aksesoris
  • Air ProPanganan Mesin Aksesoris

Panganan Mesin Aksesoris

Ing ngisor iki yaiku babagan Aksesoris Mesin Makanan, aku kepengin mbantu luwih ngerti Asesoris Mesin Panganan.
Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
Bahan: 316 stainless steel
Kelas Cina GB: 316 baja stainless / Jepang JIS: SUS316 / AS AS: 316 / Jerman DIN: 1.4401
Bobot: 0.52KG
Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi
kekasaran lumahing: Ra3.2-6.3
Gunakake: mesin panganan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aksesoris Mesin Panganan


Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting

Bahan: 316 stainless steel

Kelas Cina GB: 316 baja stainless / Jepang JIS: SUS316 / AS AS: 316 / Jerman DIN: 1.4401

Bobot: 0.52KG

Pangobatan lumahing: pickling lan purifikasi

kekasaran lumahing: Ra3.2-6.3

Gunakake: mesin panganan

Kesabaran siram: CT4-7

Ketepatan Machining: ora ana


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Panganan Mesing Aksesoris, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码