Kesehatan Peralatan Bagéan
  • Air ProKesehatan Peralatan Bagéan

Kesehatan Peralatan Bagéan

Ing ngisor iki yaiku babagan Peralatan Alat Fitness sing gegandhengan, Muga mbantu sampeyan luwih ngerti bagean Peralatan Fitness.
Dawane maksimal: 1500MM
Diameteripun maksimal: 1200MM
Jinis mesin: ngowahi
Proses cithakan: casting + mesin
Material: GB45 / ASTM1045
Bobot: 0,79KG
Pangobatan lumahing: minyak anti karat
Kekuwatan lumahing: Ra1.6-3.2

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bagéan Peralatan Fitness


Dawane maksimal: 1500MM

Diameteripun maksimal: 1200MM

Jinis mesin: ngowahi

Proses cithakan: casting + mesin

Material: GB45 / ASTM1045

Bobot: 0,79KG

Pangobatan lumahing: minyak anti karat

Kekuwatan lumahing: Ra1.6-3.2

Gunakake: bagean peralatan fitness

Ketepatan Machining: ISO2768-M / 0.015



Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Kesehatan Peralatan Bagéan, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码