Penggali roda nganggo grigi kothak aksesoris nguciwani
  • Air ProPenggali roda nganggo grigi kothak aksesoris nguciwani

Penggali roda nganggo grigi kothak aksesoris nguciwani

Ing ngisor iki yaiku babagan aksesoris casting kotak gear Excavator, aku kepengin mbantu luwih ngerti babagan pemecatan aksesoris kotak gear Excavator.
Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah
Bahan: 42CrMo
Merek Cina GB: 42CrMo / AS ASTM: 4140 / Jerman DIN: 42CrMo4
Bobot: 14.2KG
Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5
Dianggo: aksesoris mesin aksesoris kotak gear digali
toleransi casting: CT8-10

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengecoran aksesoris kotak gear


Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah

Bahan: 42CrMo

Merek Cina GB: 42CrMo / AS ASTM: 4140 / Jerman DIN: 42CrMo4

Bobot: 14.2KG

Pangobatan lumahing: jeblugan nembak

kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5

Dianggo: aksesoris mesin aksesoris kotak gear digali

toleransi casting: CT8-10

Ketepatan Machining: ISO2768-M


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan



Kaluwihan:
1) Ukuran lan bentuk njaba padha karo casting investasi
2) kekasaran lumayan apik saka 2,5 nganti 25um (100 nganti 1000 u)
3) kekandelan min bisa ketemu 3mm (0. 120inch)
4) nyuda retak internal lan tetep struktur cedhak
5) Amarga ora ana cacat lan cacat, karya reresik lan mesin bisa kurang
6) Luwih murah amarga proses sing luwih gampang lan umpluk luwih murah tinimbang lilin
7) Keperluan kanggo tenaga kerja trampil dikurangi


Kita Pabrik



Panas Tags: Penggali roda nganggo grigi kothak aksesoris pengecoran, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码