Konstruksi Teknik Aksesoris
  • Air ProKonstruksi Teknik Aksesoris
  • Air ProKonstruksi Teknik Aksesoris

Konstruksi Teknik Aksesoris

Ing ngisor iki yaiku babagan Aksesoris Konstruksi Teknik, aku kepengin mbantu luwih ngerti babagan Aksesoris Mesin Konstruksi.
Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah
Bahan: 45 waja
Kelas Cina GB: 45 / USASTM: 1045 / Jerman DIN: C45E
Bobot: 3.7KG
Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5
Proses perawatan permukaan: seng sing ditutupi kadhemen
Gunakake: aksesoris rekayasa konstruksi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Asesoris Mesin Konstruksi


Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah

Bahan: 45 waja

Kelas Cina GB: 45 / USASTM: 1045 / Jerman DIN: C45E

Bobot: 3.7KG

Pangobatan lumahing: jeblugan nembak

kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5

Proses perawatan permukaan: seng sing ditutupi kadhemen

Gunakake: aksesoris rekayasa konstruksi

toleransi casting: CT8-10

Ketepatan Machining: ISO2768-M


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Konstruksi Teknik Aksesoris, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码