Karbon baja nguciwani
  • Air ProKarbon baja nguciwani

Karbon baja nguciwani

Ing ngisor iki babagan gegayutan casting baja Karbon, aku kepengin mbantu luwih ngerti babagan pemecat baja Karbon.
Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting
Materi: ASTM 1045
Cina Kelas GB: 45 / Jepang JIS: S45C / AS ASTM: 1045 / Jerman DIN: C45E
Bobot: 1,75KG
Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
Dianggo: aksesoris sasis truk
Kesabaran siram: CT4-7
Ketepatan Machining: ISO2768-M

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pengecoran baja karbon


Tipe proses: full silika sol medium casting precision casting

Materi: ASTM 1045

Cina Kelas GB: 45 / Jepang JIS: S45C / AS ASTM: 1045 / Jerman DIN: C45E

Bobot: 1,75KG

Pangobatan lumahing: jeblugan nembak

Dianggo: aksesoris sasis truk

Kesabaran siram: CT4-7

Ketepatan Machining: ISO2768-M


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan


Kita Pabrik



Panas Tags: Karbon baja pengecoran, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码