CNC listrik servo hub kanggo ngrampok mati nguciwani proses
  • Air ProCNC listrik servo hub kanggo ngrampok mati nguciwani proses

CNC listrik servo hub kanggo ngrampok mati nguciwani proses

Ing ngisor iki yaiku hub servo listrik CNC kanggo proses pemutus rob die sing gegandhengan, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti hub servo listrik CNC kanggo proses pemutus rob die.
Nomer Model: bagean investasi -OEM
Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: bagean casting investasi
Layanan: OEM disesuaikan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hub servo listrik CNC kanggo proses casting rob die


Nomer Model: bagean investasi -OEM

Materi: wesi duktus, wesi abu-abu, baja, es.
Proses: bagean casting investasi
Layanan: OEM disesuaikan


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan



Ekater Ruican kita duwe papat proses pemutus pasir ing ngisor iki:
Proses pemuangan cetakan cangkang
proses pemutus wedhi
Proses pemutus wedhi resin
Proses pemutus Foam



Kita Pabrik



Panas Tags: CNC listrik servo hub kanggo ngrampok mati nguciwani proses, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码