Kuningan baja pasir nguciwani aluminium bagean
  • Air ProKuningan baja pasir nguciwani aluminium bagean

Kuningan baja pasir nguciwani aluminium bagean

Ing ngisor iki yaiku babagan bagean aluminium wedhi baja Kuningan sing ana gandhengane, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni babagan bagean aluminium baja pasir wesi.
Nomer Model: OEM-mesin bagean khusus
Aplikasi: Industri
Bahan: Aluminium, wesi ductile, wesi abu-abu, baja, ect.
Ukuran: bagean casting wesi mesin
Proses: pengiraman wedhi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Brasil baja wedhi bagean aluminium


Nomer Model: OEM-mesin bagean khusus

Aplikasi: Industri
Bahan: Aluminium, wesi ductile, wesi abu-abu, baja, ect.
Ukuran: bagean casting wesi mesin
Proses: pengiraman wedhi


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan



Ekater Ruican kita duwe papat proses pemutus pasir ing ngisor iki:
Proses pemuangan cetakan cangkang
proses pemutus wedhi
Proses pemutus wedhi resin
Proses pemutus Foam



Kita Pabrik



Panas Tags: Kuninggan baja pasir nguciwani alumingium bagean Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码