Otomatis loading lan ngrusak diowahi kendaraan aksesoris
  • Air ProOtomatis loading lan ngrusak diowahi kendaraan aksesoris

Otomatis loading lan ngrusak diowahi kendaraan aksesoris

Ing ngisor iki yaiku babagan aksesoris kendharaan kanthi otomatis lan mbukak aksesoris kendharaan sing gegandhengan, aku ngarep-arep bisa luwih ngerti babagan loading otomatis lan mbukak aksesoris kendharaan sing diowahi.
Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah
Materi: Q235
Merek China GB: Q235 / AS ASTM: A570 Gr.A / Jerman DIN: S235JR
Bobot: 1,75KG
Pangobatan lumahing: jeblugan nembak
kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5
Nggunakake: loading otomatis lan mbukak aksesoris kendaraan kanthi otomatis
toleransi casting: CT8-10

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Loading otomatis lan aksesoris kendaraan kanthi otomatis diowahi


Jenis Proses: Ilang Wax Casting Suhu Wax Ketepasan Suhu rendah

Materi: Q235

Merek China GB: Q235 / AS ASTM: A570 Gr.A / Jerman DIN: S235JR

Bobot: 1,75KG

Pangobatan lumahing: jeblugan nembak

kekasaran lumahing: Ra6.3-12.5

Nggunakake: loading otomatis lan mbukak aksesoris kendaraan kanthi otomatis

toleransi casting: CT8-10

Ketepatan Machining: ISO2768-M


Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi


Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan



Bahan tuang umum:
Irons cast, wesi aluminium; steels; wesi baja lan tembaga kurang asring uga.


Kaluwihan:
1) Ukuran lan bentuk njaba padha karo casting investasi
2) kekasaran lumayan apik saka 2,5 nganti 25um (100 nganti 1000 u)
3) kekandelan min bisa ketemu 3mm (0. 120inch)
4) nyuda retak internal lan tetep struktur cedhak
5) Amarga ora ana cacat lan cacat, karya reresik lan mesin bisa kurang
6) Luwih murah amarga proses sing luwih gampang lan umpluk luwih murah tinimbang lilin
7) Keperluan kanggo tenaga kerja trampil dikurangi


Kita Pabrik



Panas Tags: Otomatis loadingg lan ngrusak diowahi kendaraan aksesoris, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码