Otomatis Kaget Absorber Aksesoris
  • Air ProOtomatis Kaget Absorber Aksesoris
  • Air ProOtomatis Kaget Absorber Aksesoris

Otomatis Kaget Absorber Aksesoris

Ing ngisor iki yaiku babagan Aksesoris Auto Shock Absorber, aku kepengin ngerteni luwih akeh Aksesoris Auto Shock Absorber.
Dawane maksimal: 1500MM
Diameteripun maksimal: 1200MM
Jinis mesin: ngowahi
Proses cetakan: rod aluminium + mesin
Peralatan pangolahan: CKX6440 slant bed CNC machine tool + brother drill center
Materi: 6061-T6
Bobot: 1,9KG
Pangobatan lumahing: anodizing ireng

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aksesoris Absorber Auto Shock


Dawane maksimal: 1500MM

Diameteripun maksimal: 1200MM

Jinis mesin: ngowahi

Proses cetakan: rod aluminium + mesin

Peralatan pangolahan: CKX6440 slant bed CNC machine tool + brother drill center

Materi: 6061-T6

Bobot: 1,9KG

Pangobatan lumahing: anodizing ireng

Kekuwatan lumahing: Ra0.8-1.6

Digunakake: Aksesoris penyerap kejut otomotif

Ketepatan Machining: 0.015MM




Kemampuan Penyetor:

100 Ton / Ton saben Sasi



Kemasan & Pangiriman

Rincian Kemasan:
packaInformasi ges miturut syarat klien cnc machining aluminium parts
Pelabuhan:
NINGBO, SHANGHAI
Wektu timbal:
Quantity (Potongan)
1 - 1000
> 1000
Est. Wektu (dina)
30
Rundingan



Ekater Ruican kita duwe papat proses pemutus pasir ing ngisor iki:
Proses pemuangan cetakan cangkang
proses pemutus wedhi
Proses pemutus wedhi resin
Proses pemutus Foam



Kita Pabrik



Panas Tags: Otomatis Kaget Absorber Aksesoris, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码