Otomatis Bagéan Konverter
  • Air ProOtomatis Bagéan Konverter
  • Air ProOtomatis Bagéan Konverter

Otomatis Bagéan Konverter

Ing ngisor iki yaiku babagan Auto Parts Converter sing gegandhengan, aku ngarep-arep sampeyan bisa luwih ngerti Auto Parts Converter.
Dawane maksimal: 1500MM
Diameteripun maksimal: 1200MM
Jinis mesin: ngowahi + mboseni
Proses cetakan: wesi duktus + mesin
Peralatan pangolahan: Alat mesin CNC6250 CNC + pusat motor machining papat sumbu VMC850
Bahan: QT500-7 / GGG50
Bobot: 3.7KG

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Konverter Otomatis Otomatis


Dawane maksimal: 1500MM

Diameteripun maksimal: 1200MM

Jinis mesin: ngowahi + mboseni

Proses cetakan: wesi duktus + mesin

Peralatan pangolahan: Alat mesin CNC6250 CNC + pusat motor machining papat sumbu VMC850

Bahan: QT500-7 / GGG50

Bobot: 3.7KG

Pangobatan lumahing: elektroforesis

Kekuwatan lumahing: Ra1.6-3.2

Dianggo: mesin bagean otomatis

Katepatan ngolah: 0,02MM

Panas Tags: Otomatis Bagéan Konverter, Chinga, produsen, supplier, pabrik, digawe ing Chinga, tuku, selaras, murah, diskon, rega, pringgel, kutipan, gratis conto

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码